Træfældning i Assens og på resten af Fyn

Fældning af træer i Assens og på hele Fyn udføres med stort fokus på høj sikkerhed

Har du et træ i din have, som skygger for eftermiddagssolen og ønsker du at få det fældet? Træfældning og beskæring kan være farligt, derfor er det vigtigt at man tager sin egen og andres sikkerhed alvorlig. Det er altid en god ide at alliere sig med en professionel. Jeg hjælper dig gerne med, at give din have mere plads og samtidigt tage hensyn til dit hus. Vi har beliggenhed nær Assens, men vi kører på hele Fyn for at tilbyde træfældning i Assens og på hele Fyn.

​Jeg har stor erfaring inden for både træfældning og beskæring, som jeg udfører for private og erhverv i b.la. andet Assens, Glamsbjerg og hvor min arbejdskraft ellers er nødvendig på hele Fyn.

Mine ydelser i forbindelse med træfældning

Jeg kan tilbyde følgende:

  • Stubfræsning
  • Topkapning
  • Træfældning (med eller uden lift)
  • Bortskaffelse af nedskåren materiale
  • Flishugning
  • Kørsel med skovvogn / med kran.​

​​Jeg har naturligvis alt det nødvendige sikkerhedsudstyr til, at udføre sikker træfældning i Assens og på Fyn.

​​Er der ikke plads nok i haven til, at træet kan fældes på normal vis, starter jeg med at udføre topkapning med lift, så der ikke sker skade på planter, bygninger eller lignende.

​Derudover tilbyder jeg også flishugning. Hvis det ønskes, kan flisen beholdes til bede eller lignende, men jeg kan også tage det med mig. Det afhænger helt af hvad du ønsker.

​Hvad koster fældning af træ?

Træfældning kan gøres på timepris eller efter udarbejdet tilbud. Så er du sikker på, hvad opgaven koster at få udført.

​Kunne du tænke dig en pris på fældning af træer på Fyn, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon: 28 72 18 62 eller e-mail: kontakt@kildevangen-service.dk. Du kan også kontakte mig via min kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

​Jeg kommer gerne ud og besigtiger opgaven og på baggrund heraf udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Jeg ser frem til at høre fra dig!