Stubfræsning

Få fjernet træstubbene i haven med stubfræsning

​Har du en træstub i haven fra et fældet træ, som du gerne vil bruge have fjernet? Så er stubfræsning den rette løsning for dig. Kildevangen tilbyder stubfræsning og rodfræsning i forbindelse med træfældning for både private kunder og erhverv.

​Med en stubfræser er det muligt, at omdanne træstubbe fra fældet træer til et flot, naturligt og kreativt indslag i din have.

​Det er en god ide at udnytte naturens egne ressourcer, så de ikke går til spilde. Min virksomhed ligger i Glamsbjerg, men jeg har også kunder i Assens og kører gerne ud til kunder på resten af Fyn.

​Sådan opnår du det flotteste resultat med fræsning af stub

Jeg kan tilbyde stubfræsning tilpasset dine ønsker.

​Som produkt af stubfræsningen kommer der en masse muld og træflis, som kan bruges til at dække hullet i græsplænen med. Det er der mange som vælger, for ikke at have et stort hul i græsplænen, men det bestemmer du.

For at opnå det pæneste resultat kan man også dække hullet med blomstermuld eller jord og efterfølgende så græs. Men det er helt op til dig og hvad du gerne vil have i din have. Jeg vejleder dig gerne til den bedste løsning for din have.

Hvad koster stubfræsning?

Stubfræsning kan gøres på timepris eller efter udarbejdet tilbud. Så er du sikker på, hvad opgaven koster at få udført. Jeg kommer gerne ud til dig og foretager en besigtigelse af projektet.

​Det kan også være, at du ønsker at få udført både træfældning og stubfræsning i samme omgang, og det udarbejder jeg selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud på.

​Har du nogle spørgsmål omkring de forskellige opgaver, priser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon: 28 72 18 62 eller e-mail: Kontakt@kildevangen-service.dk.

​Du kan også kontakte mig via min kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig!