Hækklipning

Professionel hækklipning udføres med stor præcision

Har du brug for professionel hjælp til at klippe hækken? Jeg har erfaring inden for hækklipning, og som havemand kører Kildevangen gerne ud til både private og erhvervskunder.

​Jeg kører bl.a. ud til kunder i Glamsbjerg og Assens, men også resten af Fyn. Det er meget vigtigt for mig, at den opgave jeg udfører, lever op til mine kunders forventninger.

​ Jeg går meget op i at efterleve dine ønsker til hvordan din hæk skal klippes, så du er tilfreds med det endelige resultat.

​Jeg sørger altid for at fjerne haveaffaldet efter hækklipning, så helhedsindtrykket af din nye hæk er overskueligt og præsentabelt.

​Hvad koster hækklipning?

Hækklipning kan gøres på timepris eller efter udarbejdet tilbud. Så er du sikker på, hvad opgaven koster at få udført.

​Den endelig pris afhænger selvfølgelig af hvor mange arbejdstimer det kræver og hækkens størrelse.​

Kontakt mig for et tilbud på klipning af hæk

Har du spørgsmål omkring mine arbejdsområder, eller ønsker du at høre mere om mit arbejde som gartner med b.la. hækklipning, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

​Det gælder selvfølgelig også, hvis du ønsker at høre mere om mine priser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på klipning af hæk.

​Du kan ringe til mig på telefon: 28 72 18 62, du kan også skrive til min e-mail: kontakt@kildevangen-service.dk.

​Du kan også kontakte mig via min kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt Jeg glæder mig til at høre fra dig!