Træfældning i Assens

Træfældning udføres med stort fokus på høj sikkerhed

Har du et træ i din have, som skygger for eftermiddagssolen og ønsker du at få det fældet? Træfældning kan være farligt, derfor er det vigtigt at man tager sin egen og andres sikkerhed alvorlig.

​Det er altid en god ide at alliere sig med en professionel. Jeg hjælper dig gerne med, at give din have mere plads og samtidigt tage hensyn til dit hus.

​Jeg har stor erfaring inden for både træfældning og træbeskæring, som jeg udfører for private og erhverv i b.la. andet Assens, Glamsbjerg og hvor min arbejdskraft ellers er nødvendig på hele Fyn.

Mine ydelser i forbindelse med træfældning

Jeg kan tilbyde følgende:

  • Topkapning
  • Træfældning (med eller uden lift)
  • Bortskaffelse af nedskåren materiale
  • Flishugning
  • Kørsel med skovvogn / med kran.​

​​Jeg har naturligvis alt det nødvendige sikkerhedsudstyr til, at udføre sikker træfældning.

​​Er der ikke plads nok i haven til, at træet kan fældes på normal vis, starter jeg med at udføre topkapning med lift, så der ikke sker skade på planter, bygninger eller lignende.

​Derudover tilbyder jeg også flishugning. Hvis det ønskes, kan flisen beholdes til bede eller lignende, men jeg kan også tage det med mig. Det afhænger helt af hvad du ønsker.

​Hvad koster fældning af træ?

Træfældning kan gøres på timepris eller efter udarbejdet tilbud. Så er du sikker på, hvad opgaven koster at få udført.

​Kunne du tænke dig en pris på fældning af træer, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon: 28 72 18 62 eller e-mail: kontakt@kildevangen-service.dk. Du kan også kontakte mig via min kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

​Jeg kommer gerne ud og besigtiger opgaven og på baggrund heraf udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Jeg ser frem til at høre fra dig!